Marc Vidal Oviedo, Fester Major Infantil i Gabriela Álvarez Evangelista, Reina de Festes de 2018

Marc Vidal Oviedo, Fester Major Infantil i Gabriela Álvarez Evangelista, Reina de Festes de 2018

Divendres a la nit, i coincidint amb el Mig Any Fester, es presentaven públicament els càrrecs de les Festes de 2018. Gabriela Álvarez Evangelista és la jove que finalment ocuparà el càrrec de Reina de Festes de 2018, junt a per primera vegada en la història de les festes de l’Olleria, un Fester Major Infantil, Marc Vidal Oviedo.

La resta de festers infantils són: Adela Gozalbo, Vicente Almendros, Luis Quiñones, Hugo Vidal i Iker Escriuela. Els festers i festeres adults de 2018 són: Yerai Pastor, Natalia Falomir, Maria Zamit, Iris Canet, Marta Mascarell, Alba Manzaneda, Laura Albiñana, Leia Granero, Marta Sarrión, Suad Villarroya, Ana Mompó, Emily Coral, Laura Pérez, Joan Borrás, Arnau Grange, Juan Mompó, Joan Antoni Úbeda, Raül Plana, Joan Belda, Alexander Martínez, Sergi Casanova, Carlos Garrido, Javier Garrido, Edgar Rodríguez, Jordi Grima i Álex Martínez.

Pel que fa a les capitanies, enguany ostentades per la Filà Valencians i la Filà Corda Curta, els màxims representants seran: el Capità Cristià és Carles Canet Ferrero i l’Ambaixador José Boluda Vidal, pel que fa al bàndol moro, el capità és Jorge Navarro Soler i l’Ambaixador Herminio Such Borràs. També es va donar a conéixer el cartell guanyador de festes obra de Rubén Lucas García.