Èxit d’assistència a les activitats de Tots Sants organitzades per l’Ajuntament de l’Olleria

Èxit d’assistència a les activitats de Tots Sants organitzades per l’Ajuntament de l’Olleria

L’Ajuntament de l’Olleria ha organitzat una ampla varietat d’activitats per a tota la família hui dijous 31 d’octubre, emmarcada dintre de la festa de Tots Sants 2019.

Aquestes activitats han consistit en un taller de Fanalets i maquillatge terrorífic a la plaça de Loreto de la localitat de 18.30 h a 20.30 h amb discomòbil, amb centenars de participants. Seguidament a les 20.30 h ha tingut lloc el Correfoc que ha eixit des de la plaça i ha recorregut l’avinguda Jaume I, el carrer Ausiàs March fins a arribar al Parc Beat Pare Ferreres, on multitud de veïns i veïnes del municipi han pogut gaudir de l’espectacle.

A més, paral·lelament la Biblioteca de l’Olleria ha acollit dues activitats, una destinada al públic familiar, al “Gran Jordiet, contes de por…. que potser fan riure”, i l’altra destinada al públic adult, “Històries inquietants a cau d’orella” de Jordi Micó.

Per al dimecres 6 de novembre, la Biblioteca pública de l’Olleria ha organitzat una altra activitat anomenada: Miquel Puig presenta “Des del forat del pany”, per al públic familiar. No t’ho perdes!