Èxit d’assistència i participació en el 3r Campionat Autonòmic de Carreres d’Obstacles en l’Olleria

Èxit d’assistència i participació en el 3r Campionat Autonòmic de Carreres d’Obstacles en l’Olleria

El passat dissabte 19 d’octubre el poliesportiu municipal de l’Olleria va acollir el 3r Campionat Autonòmic de carreres d’obstacles, organitzat conjuntament per l’Egyptian Race, per la Medieval Xtrem Race i per l’Ajuntament de l’Olleria.

Aquest campionat comptava amb un total de 3 proves, una cursa de 8 km de distància amb 30 obstacles, la prova estrela de 15 km i més de 60 obstacles i a més, una cursa infantil no competitiva amb un total de 15 obstacles, on els més menuts s’ho passaren d’allò més bé.

Les curses varen donar inici a les 10:00 h i els participants varen eixir, dividits per categories, cada 15 minuts, exceptuant la infantil que va donar inici a les 13:00 h.

La prova principal de 15 km s’iniciava des del poliesportiu municipal de l’Olleria, seguint cap al cim de la Creu, per baixar cap a l’Olleria pel camí Caputxins i entrar al Parc Beat Ferreres i anar de nou cap al poliesportiu on estava situat el circuit final d’obstacles i la línia de meta.

El campió autonòmic de la jornada va ser Abderrahim Hanzaze amb un temps de 01.24.39, mentre que la guanyadora autonòmica amb un temps de 01.52.05 va ser Jèssica Velasco Ruiz.

Els guanyadors de la prova varen ser Lluís Barbé i Jèssica Velasco Ruiz.