Finalistes del 16é Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” de l’Olleria

Finalistes del 16é Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” de l’Olleria

Un total de 29 obres s’han presentat en aquesta 16 edició del Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” de l’Olleria en la modalitat de pasdoble, 9 més que en la passada edició d’aquesta modalitat celebrada en 2017 i la segon convocatòria amb més obres presentades de la història del concurs.

D’aquestes 29 obres, el jurat ha escollit un total de 4 com a finalistes. Les obres elegides han sigut les que porten per lema: Ad terram, Embrujo, En Clarejar i Pecli. Una vegada fet el sorteig, l’ordre d’interpretació al concert serà: 1r Pecli, 2n Ad terram, 3r En Clarejar i 4t Embrujo.

El concert de presentació de les obres finalistes d’aquesta 16 edició del Concurs Francesc Cerdà serà el 29 de febrer a les 19 hores al Teatre Goya de l’Olleria.

El Regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Olleria, Juan Ruano, ha volgut “realçar el valor, la importància i la consolidació d’aquest concurs a l’Olleria, demostrable pel nombre d’obres presentades, el nombre d’edicions que du el concurs en funcionament i sobretot pel gran nivell que tenen les obres presentades i que han fet molt difícil la tasca d’elecció dels finalistes al jurat d’aquesta edició”.

francesc-web