Finalitzen el seu contracte els joves treballadors dels programes EMPUJU i EMCUJU

Finalitzen el seu contracte els joves treballadors dels programes EMPUJU i EMCUJU

Aquests dies finalitzen el seu contracte els treballadors dels programes EMPUJU I EMCUJU que l’Ajuntament de l’Olleria va contractar l’any passat amb una subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana.

L’alcalde de l’Olleria, Ramón Vidal, i els regidors, han volgut acomiadar-se dels joves i agrair-los tot el treball que han fet durant aquest any, lamentant que no puguen seguir prestant els seus serveis a l’Administració, ja que es tracta de programes d’un any de durada. A més, els han desitjat molta sort en el món laboral i els han recordat que l’Ajuntament va obrint borses de treball periòdicament, a les quals poden optar.

Mitjançant el programa EMCUJU, per a joves qualificats, han estat treballant un TAG, un Tècnic de prevenció en riscos laborals, un TASOC, una Educadora Social, una Treballadora Social, un Tècnic Superior en Administració, una Tècnic de So, una en Comunicació Audiovisual, una altra en Educació i un Enginyer Industrial Electrònic.

Els altres 10 joves formen part del programa EMCUJU, i han sigut tots peons, la meitat de jardineria i l’altra meitat de construcció.

L’Ajuntament ha tornat a demanar esta ajuda per a aquest any, i s’han concedit 8 nous llocs de treball. Tota la informació l’obtindran en l’oficina de l’AODL.