Els equips cadet i infantil de futbol sala reben els trofeu de campions de lliga

Els equips cadet i infantil de futbol sala reben els trofeu de campions de lliga

El passat dimecres dia 20 de juny al Palau de la Música de València es va celebrar la Gal·la de lliurament de premis de futbol Sala.  Allí es van donar cita els equips campions i subcampions de totes les categories, entre ells els nostres equips Infantil i Cadet que varen anar a recollir el premi que els acredita com a campions de les seues respectives lligues.

És tot un honor, i un orgull, vore com aquests joves porten el nom de l’Olleria, i de la escola, al nivell més alt, davant les millors escoles i clubs de la Comunitat.

A la gal·la es va guardonar els millors equips en les categories de benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenils, femení i sènior. A més, de als equips més esportius de la lliga.

 

 

 

12 hores de futbol sala infantil

D’altra banda aquest cap de setmana es celebren les 12 hores de futbol sala en categoria infantil. Una competició que començarà hui divendres a les 18h amb la fase de grups en el pavelló de la Solana. Els partits aniran succeint-se hui , entre els diferents equips, des de les 18 i fins les 00:40, que està previst l’últim. Per a demà, quedaran les dues semifinals a partir de les 10:30h. i a les 13:00h. la final.