Iniciativa per a confeccionar més de 2.000 mascaretes a L’Olleria

Iniciativa per a confeccionar més de 2.000 mascaretes a L’Olleria

L’AECC de L’Olleria conjuntament amb l’Ajuntament de L’Olleria han realitzat una iniciativa de confecció solidària de més de 2.000 mascaretes per cobrir les necessitats al Centre de Salut, Policia Local, personal d’assistència a domicili, persones amb risc i per a la resta de la ciutadania que ho precise.

Concretament aquestes mascaretes es confeccionaran per persones voluntàries amb tela de cotó i TNT, seguint unes normes sanitàries estrictes i serviran per a evitar el contagi i la posterior propagació del Coronavirus, en cas que hi haja alguna persona infectada.

La matèria primera per a la confecció de les mascaretes ha sigut donada per Artesania Cerdá, Reig Martí, El costurero de los sueños més una donació anònima. A més, la Tintoreria de L’Olleria, Hèctor Borràs, s’encarregarà de la neteja, desinfecció i distribució en borses de les mascaretes ja confeccionades i Mauri Fotografia farà de punt de control de comandes per coordinar-se amb serveis municipals i l’AECC.

Si tens màquina de cosir i estàs disposat/da a treballar sense ànim de lucre en la confecció d’aquestes mascaretes, no dubtes en posar-te en contacte via WhatsApp amb 657 32 12 75 (M. Teresa) i 686 58 16 82 (M. Carmen) i oferir-te voluntari/a.

La tela i goma necessàries per a la confecció d’aquest producte serà repartida a domicili pels operaris de Serveis Municipals del municipi i també seran ells qui arrepleguen les mascaretes una vegada finalitzades, perquè les persones voluntàries no hagen d’eixir de casa.

Aquesta confecció es realitzarà amb mascareta i guants i en una superfície desinfectada obligatòriament. Una vegada confeccionades les mascaretes, la Tintoreria de L’Olleria serà l’encarregada de desinfectar-les completament, amb la finalitat que siguen totalment segures per a les persones que les utilitzen.

Units podrem amb tot. #quedatacasa

concepto