Josep Navalón guanya el 3r premi de Concurs Nacional de coques tradicionals i creatives

Josep Navalón guanya el 3r premi de Concurs Nacional de coques tradicionals i creatives

L’ollerià Josep Navalón Delgado  ha aconseguit el 3r premi del 1º Concurs Nacional de coques tradicional i creatives d’Oliva, celebrat a aquesta localitat de la Safor fa uns dies.

Josep, que representava al Restaurant Saez de Vallada, va elaborar una “Coca de la Vall d’Albaida amb carxofes, col, alls tendres de Xàtiva i Cansalada”

El jurat estava format per persones vinculades a la gastronomia valenciana com ara Manuel Alonso, Casa Manolo de Daimús amb 1 estrella Michelin; Kiko Moya, La Escaleta de Cocentaina amb 2 estrelles Michelin; Juanjo Rausell, President de l’Associació de Panaders Valencia; Pep Romany de El Pont Sec de Dénia, Miquel Ruiz, El Baret de Miquel de Dénia, Paco Alonso, Gastrònom i presentador de TVE de Valencia i Cova Morales, periodista i gastrònoma de València.