La SEM Santa Cecília guanya el primer premi al Certamen Internacional de la Sénia

La SEM Santa Cecília guanya el primer premi al Certamen Internacional de la Sénia

El passat diumenge 14 d’abril, la SEM Santa Cecília de l’Olleria va participar en el XIII Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia, on va obtenir el primer premi amb una puntuació de 281 punts.

El treball ben fet dona els seus fruits, i després d’uns mesos molt intensos d’assajos intensius i molt de sacrifici per part de tots els músics, el nostre treball ha obtingut una gran recompensa.

Tres autobusos, amb 100 músics, i acompanyants dels qui volien gaudir de l’actuació, vam eixir cap a la Sénia amb moltes ganes de fer la millor música, com hem demostrat que sabem fer.

La SEM va realitzar una cercavila a les 15:30 de la vesprada, junt amb la banda de la Vila de la Sénia, i la banda de música Sementeira de Cambre de la Corunya. A les 17:00 començava la nostra actuació, en la que tots vam donar el millor de cadascú.  El director Ramón Garcia i Soler, ens va fer treballar i va aconseguir que la banda sonara com un gran bloc, i una gran família ben avinguda, i les seues paraules abans de començar ens van donar l’espenta que ens faltava.

Aquest premi, junt amb el que la societat va guanyar al certamen d’Oporto fa dos anys, ens anima a seguir treballant per aquest camí.

Enhorabona a tots els músics i a la gent que ha donat suport perquè açò fóra possible.

SEM Santa Cecília