La Trobada d’Escoles en Valencià es presenta este divendres amb la participació de tots els centres educatius

La Trobada d’Escoles en Valencià es presenta este divendres amb la participació de tots els centres educatius

L’Olleria es l’encarregada este any d’organtizar la XXXII Trobada d’Escoles en Valencià el proper 13 d’abril, i este divendres 8 de febrer a les 19.30h comencen els actes amb la presentació de la trobada en el Teatre Goya, un acte on participarà alumnat de tots els centres educatius de la localitat portant endavant una dramatització.

L’acte arrancarà amb la presentació a càrrec de la comissió organitzadora, i després les bandes joves seran les encarregades de fer un recordatori de les anteriors trobades. A continuació actuaran els alumnes de l’Escola d’Adults i els de l’IES Vermellar, i es projectarà un vídeo dels centres educatius.

Durant aquest acte es presentarà el logotip a càrrec de les escoles Sanchis Guarner, Isabel la Catòlica i l’Escoleta Municipal, i s’interpretarà la cançó de la Trobada 2019. En finalitzar tindrà lloc el sopar de lliurament del 24è Premi Benicadell a les 21.30h al Centre Social.

La regidora d’Educació, Ruth Martínez, ha informat a totes les famílies que l’acte es podrà seguir al pàrquing del mercat amb una pantalla gegant que l’Ajuntament col·locarà per a l’ocasió, “ja que les butaques del cinema estan limitades i no cabem tots”. A més, es podrà veure en directe per streaming a través del canal de Facebook de l’Ajuntament.