La vicepresidenta de la Diputació de València visita l’Olleria per fer un balanç de les inversions dels últims anys

La vicepresidenta de la Diputació de València visita l’Olleria per fer un balanç de les inversions dels últims anys

La vicepresidenta de la Diputació de València Maria Josep Amigó va visitar aquest dimecres l’Olleria per fer un balanç de les inversions fetes entre 2015 i 2018 a la localitat i a la comarca de La Vall d’Albaida. En els últims tres anys s’han invertit un total de 2.191.873 euros a l’Olleria.

“Estem molt contents perquè la Diputació ens ha atorgat una gran autonomia als municipis, i ens hem vist molt beneficiats amb la manera de gestionar”, ha assegurat Julià Engo, alcalde de l’Olleria.

La vicepresidenta de la Diputació va presentar les xifres més destacades a la Casa Santonja de l’Olleria, i va remarcar que en els últims tres anys La Vall d’Albaida ha rebut 45.374.937 euros, el que suposa 580,70 euros per habitant. “Hem distribuït els diners de manera equitativa, i els alcaldes han decidit en què havien d’invertir-los”, ha assegurat Maria Josep Amigó.

Aprofitant la seua visita a l’Olleria, la vicepresidenta va visitar la Casa Santonja, l’Escoleta Infantil i el Poliesportiu Municipal, espais que s’estan adequant o que està previst fer-ho durant els propers mesos.