La X campanya Compra a Casa repartirà 5.400 euros en premis

La X campanya Compra a Casa repartirà 5.400 euros en premis

L’Ajuntament de l’Olleria i l’Associació de comerciants i hostalers locals han organitzat la X campanya Compra a Casa amb motiu de les festes de Nadal, en la qual participen comerços, empreses de serveis, hotels, cafeteries, bars, restaurants i pubs. Enguany es repartiran 5.400 euros en premis: dos de 300 euros i 40 de 120 euros.

“Esta campanya és un èxit i té molt bona acollida, per això hem introduït més diners i així poder arribar a més participants”, ha explicat Gemma Vidal, regidora de Promoció Econòmica.

Fins al 5 de gener els comerços i serveis adherits entreguen als clients, al realitzar les seues compres, unes paperetes numerades. El dia 11 de gener serà el sorteig i es donaran a conèixer els números premiats. Després els agraciats disposaran de 10 dies naturals, des de l’endemà del lliurament del xec, per gastar-se’l i podran fer-ho en qualsevol dels establiments adherits a la campanya. Com explica Rebeca Martínez, Presidenta de l’Associació de comerciants de l’Olleria, “per a nosaltres aquesta campanya suposa una forta injecció de diners perquè els clients s’animen a comprar, a més ens ajuda a tindre una relació més propera amb ells”.