L’Ajuntament de l’Olleria ha adquirit dos nous vehicles per a la Policia Local amb el mètode rènting

L’Ajuntament de l’Olleria ha adquirit dos nous vehicles per a la Policia Local amb el mètode rènting

La Policia Local de l’Olleria compta, des de hui, amb dos coxes nous completament equipats. Els vehicles són dos Ford Kuga, amb un nou motor dièsel que redueix la contaminació, i que a més de tot l’equipament policial habitual incorporen serveis de primers auxilis, com el desfibril·lador, amb la finalitat de continuar millorant la qualitat del servei que es presta al ciutadà i la rapidesa en les intervencions.

Fa quatre anys, la Regidoria de Seguretat de l’Ajuntament del municipi va optar pel mètode de rènting per a l’adquisició de dos dels vehicles de la Policia, i ara, vençut el contracte, des del consistori s’ha decidit seguir amb aquest mètode per a la nova adquisició d’aquests dos vehicles de la Policia de l’Olleria.

El contracte de rènting d’un vehicle policial és un dels més complicats, perquè, aquestes unitats treballen 24 h, 365 dies a l’any i el compromís i nivell d’exigència han de ser màxims, per aquest motiu s’ha seguit optant per aquest mètode amb un servei tècnic constant.

Des de hui i durant quatre anys, l’Olleria comptarà amb aquests dos vehicles completament nous, que ja recorren els carrers del municipi.