L’Ajuntament de L’Olleria llança el “Bono Reactivem L’Olleria”

L’Ajuntament de L’Olleria llança el “Bono Reactivem L’Olleria”

L’Ajuntament de L’Olleria, amb la col·laboració de les associacions de comerciants i hostalers de L’Olleria, han organitzat la Campanya “Bono Reactivem L’Olleria”, amb l’objectiu d’incentivar el consum en els comerços i establiments locals, després del període de suspensió de la majoria d’activitats econòmiques a conseqüència de la crisi sanitària produïda per la Covid-19.

Aquesta campanya consistirà a posar en circulació un “bono” per valor de 20 euros, dels quals els veïns i veïnes sols abonaran la meitat i el consistori l’altra meitat i, que es podrà gastar en qualsevol dels comerços, establiments d’hostaleria o serveis que s’adherisquen a la campanya.

Els establiments i comerços interessats en participar, associats o no, hauran d’emplenar les fitxes d’inscripció que es podran descarregar més avall i presentar-les a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament fins al 6 de juliol de 2020 o a presencialment a l’Ajuntament (amb cita prèvia). Per a més informació i cita prèvia cal cridar al 607 547 643 (Vicent).

En primer lloc s’han d’adherir els comerços, establiments i serveis interessats i una vegada realitzat aquest llistat de participants es llançarà aquest bono per a la ciutadania. Per a gastar-lo les persones consumidores presentaran el número identificador com a pagament de la compra fins al 15 de novembre. Sols es podrà utilitzar un “bono” per compra, en una sola compra i en un mateix establiment.

Des de la Regidoria de Promoció econòmica de l’Ajuntament de L’Olleria, el seu Regidor, Rubén Morrió ha convidat a tots els establiments comercials i hostalers a participar en aquesta campanya de foment del comerç local i ha afirmat que “des del consistori seguirem treballant en la recuperació de l’economia del nostre poble i seguirem invertint per fer de L’Olleria un referent, compra al comerç local, fem créixer L’Olleria”.

WhatsApp Image 2020-06-22 at 13.51.07