L’Ajuntament de L’Olleria reparteix un kit de protecció de la Covid-19 a cadascuna de les cases del municipi

L’Ajuntament de L’Olleria reparteix un kit de protecció de la Covid-19 a cadascuna de les cases del municipi

Els operaris de Serveis Municipals de l’Ajuntament de L’Olleria estan repartint un kit de protecció a cadascuna de les cases de municipi amb la finalitat d’evitar, al màxim possible, el contagi de la Covid-19.

Aquest pack inclou dues mascaretes, realitzades pels voluntaris i voluntàries del nostre municipi amb la coordinació de l’AECC local i de Serveis Municipals, dos parells de guants protectors i una botella de gel hidroalcohòlic de 500ml.

Aquestes mascaretes de tela o casolanes no protegeixen estrictament de la Covid-19, però és una manera de posar-li-ho més difícil al virus i, sobretot, és una forma útil, per a protegir a la resta de persones si estem contagiats sense saber-ho. Especialment quan estem amb persones majors o grups de risc.

A més, aquestes mascaretes poden reutilitzar-se rentant-les en un litre d’aigua (no calenta) i dos taps de lleixiu.

Des de l’Ajuntament de L’Olleria es vol transmetre un missatge d’esperança i tranquil·litat a tota la població, ja que, si continuem complint les recomanacions bàsiques d’higiene que ens arriben del govern i les institucions públiques, usem els mètodes preventius de contagi que es proporcionen en aquest kit i estem a les nostres cases, prompte eixirem d’aquesta. Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració, junts podrem amb tot!

WhatsApp Image 2020-04-16 at 09.09.50
1