L’Aleví D de les Escoles Municipals de Futbol guanya la lliga en l’últim partit

L’Aleví D de les Escoles Municipals de Futbol guanya la lliga en l’últim partit

L’Escola Municipal de Futbol Base va viure el passat dissabte un dels moments “més inoblidables” de la seua història. L’equip Aleví D entrenat per Juanjo Casanova va arribar a l’última jornada de lliga empatat a punts amb el primer classificat, l’equip de la FEBO d’Ontinyent, que tenia el gol average al seu favor. Tan sols amb la victòria els de l’Olleria es podien proclamar campions de lliga, i així va ser.

El partit va tindre una gran expectació fins a la xiulada final, victòria dels locals per 1-0 i celebració apoteòsica per segon any consecutiu, en aquest cas, en el camp de gespa artificial de l’Olleria davant de molts xiquets de l’Escola, familiars i aficionats que no van voler perdre’s esta data històrica.

Des de les Escoles Municipals s’han mostrat molt satisfets amb el gran treball, implicació, esforç dels jugadors i entrenador durant tota la temporada, i “independentment del resultat, aquest equip havia fet història abans de començar el partit”, han assegurat.

A més de felicitar als campions, no han volgut oblidar-se de la temporada dels alevins de Carlos que han obtingut la quarta plaça, així com els benjamins d’Elena que han quedat tercers. També els alevins de Manu han fet una segona volta molt bona, i els prebenjamins entrenats per Joan, Lídia i Elvis han fet una gran campanya. A més, han fet una menció especial als querubins que no han parat de fer partits amistosos i “són la gran il·lusió d’una Escola que segueix creixent des de la base”.

Escola Municipal de Futbol Base