L’Equip Cadet de futbol sala de l’Olleria es proclama campió de lliga

L’Equip Cadet de futbol sala de l’Olleria es proclama campió de lliga

L’equip de futbol sala cadet es va proclamar campió de lliga, a falta de dos jornades, en imposar-se davant el Sucro Cullera per 1-2 passat el passat dissabte.

La seua trajectòria ha sigut increïble durant tota la temporada, han aconseguit 66 punts en guanyar  els 22 partits que han disputat, encaixant sols 11 gols en contra front els 166 que han marcat. Els dos partits que els falten els disputaran a casa aquest cap de setmana, el divendres jugaran contra el Futsacar a les 20:30h i dissabte a les 10:00h davant l’Alzira.

A més de Companys al camp, son amics, i tot i haver tingut molts problemes amb les lesions durant tota la temporada, han fet un esforç important per encarar i resoldre els partits. Un esforç que ara té la seua recompensa amb el títol de lliga, tot i que el vertader objectiu es la formació en l’escola per a un entrenador com Juan Vicente López que porta 6 anys com a entrenador d’aquest gran equip que porta el nom de l’Olleria futbol sala al més  alt nivell de la província de València. La clau ha sigut el treball dia a dia, la humiltat, les coses ben fetes i sobretot el compromís en acudir als entrenaments, partits, tornejos, etc.

Els noms dels jugadors que han aconseguit aquesta lliga són: Miguel , Nicole, Juanvi, Victor, Eloy, Iker, Ignacio, Raul, Ortiz, Cristian. Des de l’Escola de l´Olleria f.s. volem donar-li nostra enhorabona al CADET, el segon equip en aconseguir un títol de lliga enguany, recordem que fa unes jornades l’equip INFANTIL també es va proclamar  campions de lliga.

Per la seua banda, els CADETS també volen donar les gracies a Jose Úbeda i als infantils, per ajudar-los en els entrenaments, a Jose Fabrega que fa un treball immens en gestions de federatives, Enrique Presencia coordinador de la base que ha fet un gran treball per incorporar tàctica i estratègia al grup,  a Joan Vidal, tècnic d´esports i al regidor d´esports Enric Such Grau.

Enhorabona 1,2,3 l´Olleria!!!!!!!!

 

Equip d’entrenadors de l’Escola municipal de futbol sala