L’equip de Govern de l’Ajuntament de L’Olleria dóna el 10% de les retribucions que perceben del consistori

L’equip de Govern de l’Ajuntament de L’Olleria dóna el 10% de les retribucions que perceben del consistori

L’equip de Govern de L’Olleria ha creat, mentre dure l’estat d’alarma, un fons comú econòmic amb el 10% de les retribucions mensuals que perceben de l’Ajuntament per a ajudar a la gent que més està patint les conseqüències del COVID-19.

Són temps difícils i hem d’aportar el nostre granet de sorra i empatitzar amb els nostres veïns i veïnes, autònoms, empreses i comerços que més sofreixen aquesta pandèmia. Continuem treballant amb la mateixa energia, fins i tot més, pel nostre benvolgut poble, amb més il·lusió i força que mai per a poder lluitar contra aquest virus.

Estem estudiant, amb l’equip econòmic de l’ajuntament, mesures extraordinàries i urgents per a adoptar en el nostre municipi i fer front a les conseqüències socials i econòmiques produïdes per aquesta pandèmia.

Des de l’equip de govern volem transmetre el nostre missatge esperançador, de calma i tranquil·litat, així com solidaritzar-nos amb les persones que pitjor ho passen en aquesta situació.

Volem donar les gràcies a les voluntàries, voluntaris i a tot el personal de l’Ajuntament. També aprofitem per a agrair a tot el poble, especialment als més menuts, per l’aguant i paciència que estan demostrant en quedar-se a les seues cases. Junts eixirem d’aquesta i tornarem a posar-nos en marxa.

WhatsApp Image 2020-04-06 at 12.10.09