Les Escoles Esportives de Futbol celebren l’acte de cloenda de la temporada

Les Escoles Esportives de Futbol celebren l’acte de cloenda de la temporada

Les Escoles Esportives Municipals de Futbol van celebrar aquest dimecres l’acte de cloenda de la temporada 2018-2019 en el qual es va fer un reconeixement als jugadors de totes les categories pel seu esforç i compromís amb els seus respectius equips durant tots aquests mesos.

Des que va començar la temporada el passat mes de setembre, han participat sis equips de futbol 8, dos equips de futbol 11, i un equip querubí que encara no competeixen però juguen tornejos amistosos.

Cada equip va arreplegar la seua medalla i foto del planter, i a més, es va fer una menció especial al jugador amb millor actitud, millor progressió i més regular de cadascuna de les categories. També es va donar un recordatori a l’equip Aleví D, entrenat per Joanjo Casanova, perquè han sigut els guanyadors de la lliga en el seu grup.

El regidor d’Esports, Daniel Sempere, va mostrar el seu interès per treballar perquè l’esport a l’Olleria estiga fonamentat en valors positius com l’esforç, l’amistat i el companyerisme. Així doncs, els entrenadors Lídia Esplugues i Elvis Tenesaca també van rebre un reconeixement com a mostra d’agraïment pel temps que han dedicat a l’escola, i que ara per motius personals, deixaran de dedicar-lo.

L’acte va comptar amb un vídeo de fotos de la temporada preparat pel coordinador de les Escoles Municipals de Futbol, Paco Micó, qui va aprofitar aquestes imatges per acomiadar-se del seu càrrec, un fet que va agafar a molts per sorpresa, ja que Paco ha estat més de 25 anys al capdavant de les escoles de futbol, i això ja forma part de la seua vida. Enhorabona!