Les jornades “L’Olleria Educa” oferiran activitats centrades en les comunitats d’aprenentatge

Les jornades “L’Olleria Educa” oferiran activitats centrades en les comunitats d’aprenentatge

Del 8 d’octubre a l’1 de desembre l’Olleria acull les jornades “L’Olleria Educa”, una sèrie d’activitats al voltant del món de l’educació centrades aquest any en les comunitats d’aprenentatge, i organitzades per les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes dels diferents centres educatius de la localitat, amb el suport de l’Ajuntament de l’Olleria.

La Regidora d’Educació, Ruth Martínez, ha explicat que aquest programa d’activitats “tindrà com a tema principal les comunitats d’aprenentatge per conèixer les diferents formes d’educació, i es farà de manera pràctica amb la implicació de totes les famílies del poble”.

Aquestes jornades van començar el 8 d’octubre amb el taller “Cerca’m en la xarxa” als col·legis Isabel la Catòlica i Sanchis Guarner, i finalitzaran l’1 de desembre amb una festa per a tota la família al Parc Beat Pare Ferreres. “L’Edufesta albergarà tallers i jocs encarats a fomentar la igualtat des de la base”, segons ha explicat Martínez.

El dilluns 22 d’octubre tindrà lloc la projecció del documental de Vicent Pons i Toni Lucas “De nosaltres colors”, el 9 de novembre Raúl Bermejo oferirà un taller de neuropsicologia, també s’analitzaran com sonen les emocions amb el quintet de vent Doma Le Vento. Les jornades contaran també amb la taula redona “Repensem l’educació” a càrrec de Verónica Antón, Esther Escoda i Estefania Pastor. Per la seua banda, Alejandra Navarro oferirà un taller de coaching en ciberbullying.

La conferència que més expectació està despertant entre la comunitat educativa és la de Francesco Tonucci que tindrà lloc el dilluns 26 de novembre a les 19 hores al Cinema Goya. Finalment, els alumnes, mestres i pares del CEIP Lluís Vives de Cullera participaran en les jornades per a exposar la iniciativa “El Club dels Valents” amb la qual es pretén implicar l’alumnat per lluitar contra la violència.