L’escola de bàsquet de l’Olleria participa en les 24h d’Albaida

L’escola de bàsquet de l’Olleria participa en les 24h d’Albaida

El passat divendres 5 de juliol es van disputar les 24 Hores Esportives d’Albaida. Després d’uns quants anys absents en torneig, el nostre poble va comptar de nou amb la representació d’un equip de bàsquet, format a parts iguals per integrants de l’equip sènior i de l’equip júnior de l’Escola Municipal de Bàsquet.

El primer partit es va disputar a les 20h contra un equip de joves albaidins, no van ser fàcil però van aconseguir la victòria. En el següent partit, a la 01:00h de la matinada, es van trobar un rival molt dur, I Sono Choff, equip conformat per alguns jugadors que juguen en Primera Divisió Nacional, de fet van aplegar a la final del torneig. La victòria no va ser possible però aquest partit va valdre per a rodar la banqueta i que tots els jugadors de l’equip pogueren disposar de minuts en pista.

Finalment, a les 05:00h es van enfrontar amb Les Pereres, un molt bon equip provinent de Xàtiva i format per jugadors de molta categoria i experiència al món del bàsquet. El partit va estar molt disputat i faltant 7 minuts estaven 3 punts dalt al marcador, però finalment, la victòria va caure del costat dels xativins per 7 punts de diferència.

Van acabar esgotats però amb ganes de repetir l’experiència el pròxim any. L’ambient dins l’equip va estar fantàstic i ho van passar genial. Aquesta ha sigut una vivència més per als jugadors més joves que, difícilment podran oblidar.

Escola Municipal de Bàsquet