L’Olleria acull este diumenge la sisena edició de la 10K

L’Olleria acull este diumenge la sisena edició de la 10K

L’Olleria acull el diumenge 4 de novembre la celebració de la 10K, una volta popular emmarcada dins del Circuit Cajamar de la Vall d’Albaida i que acollirà centenars de corredors. En aquesta sisena edició es mantenen les curses de xiquets amb distàncies de 500 metres per als benjamins i alevins, i 2000 metres per als infantils, i s’iniciaran a les 10 del matí.

A partir de les 11h tindrà lloc la cursa absoluta que passarà per diferents  carrers del poble, que estaran tallats al trànsit: Carrer Sant Felip, Santa Lucia, Font Vella, Felip II, Joan XXIII, Caputxins, Zona rural de la Gaveta, Zona rural de la Foia del Port, carrer Treballadors, Beat Pare Ferreres, Ausiàs March, Isabel la Católica, Jaume I, Camí del Ras, José Iturbi, València, Juan de Ribera, Verge dels Remeis, Sant Josep, Sant Francesc, Sant Tomàs, Sant Salvador, Batle, Sant Roc, la Cendra i camí Alfarrasí.

Les inscripcions es poden realitzar en la pàgina web www.multiesport.es fins al divendres. Els xiquets menors de 7 anys es poden inscriure abans de començar la carrera en el punt d’eixida.

Des de l’organització treballen perquè els corredors tinguen un bon servei, i per tant posaran al seu abast un punt d’avituallament al llarg del recorregut, fruita, begudes, pàrquing i vestuari. Els primers 450 classificats s’emportaran una samarreta de la cursa.