L’Olleria celebra aquest diumenge la I Fira de Nadal

L’Olleria celebra aquest diumenge la I Fira de Nadal

Aquest diumenge 2 de desembre l’Olleria celebra la I Fira de Nadal a la plaça de la Vila. Des de les 11h a les 19h, 17 comerços de la localitat exposaran els seus productes perquè tots aquells que ho desitgen puguen començar ja les seues compres nadalenques. Podran trobar des de roba, complements, plantes, perruqueria, menjar, fotografia, puericultura, productes artesans…

“Creiem que per als comerciants és una bona manera de començar la campanya de Nadal, i esperem que la gent aprofite per començar a adquirir regals”, ha dit la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Vidal.

Per ambientar la fira hi haurà atraccions de futbolí i barredora, i a les 12h actuació del grup d’indie i rock Nistel. A més, tots aquells que compren entraran en el sorteig de la caixa dels comerciants del 22 de desembre. La presidenta de l’Associació de Comerciants, Rebeca Martínez, ha explicat que “els comerciants estem en ple funcionament i treballem per fer campanyes que dinamitzen el comerç local. Hem escollit un espai obert del poble per transmetre encant i que la gent s’anime a passejar”.

La fira està organitzada pels comerciants i l’Ajuntament de l’Olleria, i compta amb la col·laboració de Càritas i el grup Scout Sant Jordi.