L’Olleria celebra la I edició del Dia de la Bici amb un gran èxit

L’Olleria celebra la I edició del Dia de la Bici amb un gran èxit

L’Olleria va celebrar el passat diumenge 9 de juny, la I edició del Dia de la Bici amb un gran èxit de participació i organització. Des del Club Ciclista Cap Amunt, s’han mostrat molt satisfets d’haver pogut realitzar aquest esdeveniment amb el qual pretenen donar major protagonisme a la bicicleta com a mitjà de transport ecològic, saludable i integrador, i que es prenga consciència que la una major utilització provocarà un bé comú a nivell medi ambiental i, com no, a nivell de salut corporal.

Xiquets i adults van realitzar un recorregut d’uns 14 quilòmetres pel terme municipal, una ruta que es va realitzar sense incidents destacables i amb molta seguretat gràcies a la col·laboració de la Policia Local. En finalitzar, al parc Beat Pare Ferreres es va sortejar material esportiu, subministrat per l’Ajuntament.

Des del Club Ciclista Cap Amunt han agraït a tots la seua implicació, i confien que “siga l’inici de pròximes edicions i que faça que la bicicleta tinga més presència als nostres carrers i camins de la població”.