L’Olleria millorarà carrers, camins, edificis municipals i infraestructures esportives amb una inversió de 649.000 euros durant els anys 2020/2021

L’Olleria millorarà carrers, camins, edificis municipals i infraestructures esportives amb una inversió de 649.000 euros durant els anys 2020/2021

L’Ajuntament de L’Olleria destinarà l’ajuda rebuda del Pla d’Inversions 2020-2021 de la Diputació de València a la realització d’obres públiques en carrers, camins i edificis amb la finalitat de millorar el municipi.

La quantia rebuda s’utilitzarà en diferents línies d’actuació per a donar resposta a les necessitats del poble. Una d’elles serà la realització d’obres de millora en pavimentació i reasfaltat d’alguns carrers de la població i d’alguns camins rurals del terme amb la finalitat de millorar la seua accessibilitat i fer més segur circular per tots ells.

Dins d’aquesta línia de millora dels carrers i camins del municipi, també s’inclourà la renovació d’un tram de les canonades d’impulsió i adducció del rebombeig de la Cuerna i la substitució de lluminàries de l’enllumenat públic per a millorar l’eficiència energètica en la Brigà 21 i l’Avinguda Diputació del poble.

Un altre dels projectes que es portaran a terme és la reforma i millora en l’àrea de la piscina municipal d’estiu i els vestuaris del Poliesportiu Municipals de L’Olleria i l’execució de zones o parcs de socialització canina i felina a la zona de l’Ecoparc i Pare Miguel Gonzalez.

També amb càrrec en aquesta partida del Pla d’Inversions, es posarà en marxa diverses intervencions de millorar en àrees de joc i parcs, com ara substitució de jocs en mal estat o pintura i millora de les zones infantils (Llibertat, Riba, Príncep d’Espanya, Beat Pare Ferreres, Zona verda i parc de l’Institut i Pare Miguel Gonzalez).

A més, també es realitzarà una ampliació del Cementeri Municipal i s’adquirirà un vehicle dotat del distintiu ambiental d’emissions de categoria ECO dins d’aquest mateix Pla.

Des de l’Ajuntament de L’Olleria seguim treballant en la creació de noves instal·lacions i en la renovació de les ja existents amb la finalitat de millorar el municipi i fer-lo més segur.