Medi Ambient

La conservació, millora i promoció del nostre patrimoni natural és un dels nostres compromisos. Per això, a banda de les accions propies de l’àrea (parcs i jardins, control de cremes, ecoparc,…), en la regidoria de Medi Ambient impulsem diferents iniciatives com ara activitats, campanyes de conscienciació, rutes senderistes,… i apostem per l’educació mediambiental i per l’adequació del nostre terme i nucli de població per a que tant els nostres ciutadans com els visitants puguen gaudir d’un entorn saludable i ben condicionat.

Atenció al públic

Dimarts de 11:00 h a 14:00 h

Cal concertar cita prèvia:

  • Per telèfon: 96 220 06 01
  • Al mateix Ajuntament
Pla Local de Cremes

Informació, normes, recomanacions i prohibicions en la crema de restes agrícoles i vegetals.

Fullet Pla de Cremes Locals 2019-2020
Pla de Cremes Locals l’Olleria 2020
Providència del Pla de Cremes Locals l’Olleria 2020
Pla Colonial Felí

L’Ajuntament de l’Olleria llança una campanya pel tal de controlar, tractar i vigilar les colònies felines.                                      A continuació, et mostrem tota la informació de les accions a seguir així com el que necessites saber per a fer-te col·laborador de la campanya.

Vedats de Caça

El terme municipal de l’Olleria es divideix en dos vedats privats de caça, el V-10.007 i el V-10.036.

Ací podreu trobar tota la informació del Club de Caçadors local per fer-los arribar les vostres queixes o suggeriments de la temporada de cacera. Cal que aneu amb compte quan eixiu a la serra.

Ecoparc
Agility/ Pipican

Descarrega el díptic on t’informem de les zones on pots acudir amb la teua mascota.

Agility/ Pipican