Modificació del Calendari Fiscal a L’Olleria per a l’exercici 2020

Modificació del Calendari Fiscal a L’Olleria per a l’exercici 2020

Des que el passat 14 de març el Govern decretara l’Estat d’Alarma a causa de la propagació de la Covid-19, han sigut moltes les persones treballadores que han perdut o podrien perdre el seu lloc de treball, autònoms que han hagut de tancar el seu negoci o mitjanes i xicotetes empreses que s’han vist obligades a establir ERTE als seus empleats per poder sobreviure. Per aquest motiu i des del primer moment, des de l’Ajuntament de L’Olleria s’ha estat treballant en aprovar mesures per pal·liar aquestes circumstàncies i fer front a l’impacte derivat per aquesta pandèmia i que afecta al veïnat de L’Olleria.

Les mesures en l’àmbit econòmic i social que s’han aprovat han sigut: la modificació del Calendari Fiscal de 2020, modificant els terminis de pagament, tant en període voluntari com executiu, així com el deute derivat dels acords de prorrogació i fraccionament com és el Compte 10, guals, fem, vehicles, IAE i l’IBI.

Des de l’Ajuntament de L’Olleria es seguirà treballant per pal·liar, en la mesura del possible, aquesta situació de crisi sanitària i econòmica que ha produït la Covid-19 i que està afectant als veïns i veïnes del municipi.

impuestos_PB4_exterior[2949]
impuestos_PB4_interior[2950]