MÚSICA I CINE EL PASSAT CAP DE SETMANA A L’OLLERIA

MÚSICA I CINE EL PASSAT CAP DE SETMANA A L’OLLERIA

Aquest cap de setmana, 24 i 25 de juliol, L’Olleria ha acollit diverses activitats culturals i d’oci, organitzades per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament, amb la finalitat de fer més amenes les nits d’estiu.

El divendres va tenir lloc una altra sessió de l’autocine d’estiu de L’Olleria amb la projecció de la pel·lícula “Granjaguedon”, una iniciativa organitzada pel consistori, per a totes les nits de divendres del mes de juliol a les 22:30 h, de forma gratuïta i que està tenint molt d’èxit entre els i les assistents. Aquest divendres 31 de juliol la pel·lícula escollida serà “Campeones”.

Ja el dissabte a les 23 h la Casa Santonja va acollir el concert de presentació del nou disc de Sigarrito, tot un espectacle musical que va fer gaudir a tots els assistents d’una fantàstica nit d’estiu musical a l’aire lliure

El pròxim esdeveniment a la Casa Santonja de L’Olleria tindrà lloc el dissabte 1 d’agost a les 23 h de la mà de l’orquestra de cambra Symphonia Orbitalis i el seu espectacle: “Esperança del demà”.

Aquest dimecres 29 de juliol tindrà lloc, també a la Casa Santonja de L’Olleria, el contacontes “Descobreix la Casa Santonja a través dels contes” de la mà de la coneguda Almudena Francés.

També el pròxim dissabte 1 d’agost tindrà lloc la 3a Ruta Turística de L’Olleria, organitzada per la Regidoria de Turisme per a donar a conéixer els misteris del municipi a través dels Templers, Maçons, Beguins i Càtars.

Més informació i reserves d’ambdós activitats al 962200866.

No teu pots perdre! Viu l’estiu a L’Olleria!