Diumenge s’enceta una nova edició de les Nits d’estiu de la Casa Santonja

Diumenge s’enceta una nova edició de les Nits d’estiu de la Casa Santonja

Com ve sent habitual als últims anys, al mes de juliol es celebren les Nits d’Estiu a la Casa Santonja. Una programació variada amb activitats per a tots els públics que ahir va presentar públicament la Regidora de Cultura Glòria Micó: “ enguany hem preparant una programació variada amb activitats per a tots que començaran el dia 1 i acabaran el 28. Totes les actuacions es faran a la Casa Santonja-Palau dels Marau i seran gratuïtes”.

Aquest pròxim diumenge dia 1, a les 20h.  tindrà lloc la primera de les actuacions: “ Concert de piano Benicadell sonor”. Es tracta  d’un recital pianístic a càrrec de Joanjo Albiñana que interpretarà partitures de diferents  compositors de la Vall d’Albaida.

Per al dijous 5 de juliol hi ha programat el Contacontes Contes a la fresca” a càrrec d’Almudena Francés a partir de les 22:30h. i dissabte 7 a les 23h. serà Andreu Valor qui presente el seu nou treball “Poemitza’t”.

Dijous 12, a les 22:30h. hi haurà cinema a la fresca amb “Jumanji Bienvendios a la jungla”. Divendres 13, Jonatan Penalba presentarà el seu disc “De soca-rel” a les 23h.

Ana Canet, ens oferirà un Contacontes, per a tots els públics el dijous 19 de juliol a les 22:30h.

Per a l’última setmana de juliol, hi ha previst cinema d’estiu amb Star Wars. Los últimos del Jedi” el dijous 26 a les 22:30h. I dissabte 28, a les 23h. Jazzmàtics serà encarregat de fer el concert de cloenda de la programació d’enguany.