Obertura de les pistes de tenis, pàdel, frontó i atletisme a L’Olleria

Obertura de les pistes de tenis, pàdel, frontó i atletisme a L’Olleria

A partir de hui dimarts 12 de maig, i atenent a l’Ordre SND/399/2020, del 9 de maig, per a la flexibilització de determinades restriccions en Fase 1 de la desescalada, el Poliesportiu de L’Olleria obrirà les seues portes a qualsevol ciutadà que desitge realitzar una pràctica esportiva.

Concretament les instal·lacions que s’obriran seran les pistes de pàdel, les pistes de tenis, el frontó i la pista d’atletisme. Quedant prohibit utilitzar els vestuaris i les zones de dutxes, així com les zones d’ús comú, com les fonts d’aigua, els bancs, etc.

Amb la finalitat de seguir un ordre per a l’entrada a les instal·lacions, es requerirà reservar la pista de forma telefònica al: 96 220 15 08, en els següents casos:

  • Pistes de pàdel. (1 vs 1)
  • Pistes de tenis. (1 vs 1)
  • Frontó. (1 vs 1)

En aquestes instal·lacions sols es permetrà la utilització de 2 usuaris de forma simultània, durant 1 hora, per cada instal·lació, i sempre guardant la distància de seguretat.

En el cas de la pista d’atletisme, la instal·lació tindrà un aforament màxim de 40 usuaris, sempre respectant la distància de seguretat de 2 metres entre usuaris.

Instruccions específiques:

  • El període de lloguer de les pistes es veurà reduït en 5 minuts per a permetre la neteja i desinfecció i minimitzar risc de possible contagi.

Els horaris seran:

  • De dilluns a divendres de 16h a 22h.
  • Dissabtes de 9h a 14h.
  • Diumenges de 9h a 13h.

Aquests horaris podran veure’s alterats per tasques de neteja i desinfecció atenent les directrius del Ministeri de Sanitat.

Cap usuari podrà estar en la instal·lació del poliesportiu si no està realitzant cap activitat esportiva permesa.

L’accés al Poliesportiu serà per la porta del pàrquing del Pavelló de la Solana. La porta d’accés principal estarà tancada.

sin tarjeta