Participació

Participació Ciutadana

El Govern de l’Olleria ha establert la participació ciutadana com un dels seus pilars bàsics. Aquesta acció passa per donar veu als ciutadans i ciutadanes i apropar-los a la presa de decisions.

Per tal de complir amb este objectiu, la Regidoria de Participació Ciutadana proposa dos opcions per formar part del govern del poble de manera directa:

  • A través dels Consells Veïnals.
  • En les consultes populars que es desenvolupen de manera periòdica.
Com pots participar?

Actúa i millora el teu poble

Consultes Obertes i Col·lectives

Què és?

Els ciutadans de l‘Olleria  podran proposar idees que seran sotmeses a votació popular, de tal manera que són els veïns qui directament defineixen què volen per al  poble. Els projectes o suggeriments es podran proposar, debatre i votar per la ciutadania seguint aquestos procediments:

Campanya Anual de Participació Directa

Campanya de participació oberta i directa a tots, on veïns i veïnes poden formular de manera individual les seues propostes de millora per al poble. L’objectiu final és la selecció de la millor proposta, mitjançant votació popular, per a realitzar durant el mateix any.

Propostes de Participació Col·lectiva

Disseny i elaboració de propostes col·lectives i consensuades a través de grups de treball de veïnes i veïns de l’Olleria. Aquests espais de diàleg  estaran oberts a tota la ciutadania i consten d’una sèrie de tallers de participació que tenen com a objectiu final el disseny de propostes de millora per al poble.

Espai de Comunicació i Col·laboració

Què és?

Són reunions periòdiques, de caràcter col·laboratiu i consultiu, amb els diferents representants dels tres consells municipals que hi ha actualment:

  • Industria
  • Comerç i Hosteleria
  • Veïnat

Contacta

Pots participar a través del formulari o enviant-nos un correu electrònic a participa@lolleria.org.