PROGRAMA D’ACTIVITATS PER MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL PER L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES

PROGRAMA D’ACTIVITATS PER MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL PER L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES

La Regidoria de Benestar social de l’Ajuntament de l’Olleria ha organitzat activitats amb motiu de la celebració del Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones.

Concretament, s’han programat un total de 4 activitats, entre la que es troba: una exposició de l’obra de la humorista gràfica argentina Diana Raznovich “No tengo dueño”, instal·lada a l’Entrada del Teatre Goya, a l’IES Vermellar i a l’Escola d’Adults Font Nova de l’Olleria, fins al divendres 27 de novembre.

Demà dimecres 27 de novembre a les 19 h, el Teatre Goya acollirà la projecció de la pel·lícula “Millenium: Los Hombres que no amaban a las mujeres” amb entrada lliure, aquesta obra tracta sobre un periodista caigut en desgràcia i una hacker antisocial que descobreixen un secret esborronador mentre investiguen el cas d’una dona que va desaparéixer 40 anys abans.

La tercera activitat serà la representació teatral de l’obra “Desde el infierno” a càrrec de la companyia “Alarcón y cornelles” que tindrà lloc el diumenge 1 de desembre a les 18 h en el Teatre Goya. Aquesta obra no està recomanada per a menors de 14 anys i el preu de l’entrada serà de 3 euros.

També dintre d’aquest programa d’activitats s’havia programat un taller d’autodefensa personal, que va tindre lloc ahir dilluns 25 de novembre a l’Aula taller del Centre Social, a càrrec de l’Institut Valencià d’Autodefensa i que va comptar amb un total de 16 participants.

Animeu-vos a participar, per un Olleria lliure d’agressions sexistes!