Quasi 300 corredors van participar en la 10K

Quasi 300 corredors van participar en la 10K

Tot i les elevades temperatures, la 10K es va celebrar el passat dissabte amb uns 270 corredors que van poder gaudir d’un recorregut ple de música i bon ambient amb la implicació de tot el poble de l’Olleria.

Des de l’organització van col·locar un punt d’avituallament extra en el quilòmetre 8,5, a part dels altres tres que ja estaven previstos, a més de tres punts en què els corredors podien banyar-se el cap per combatre la calor.

Finalment, Fran de la Insua va resultar el guanyador de la classificació absoluta en categoria masculina, finalitzant la prova amb un temps de 00:36:16. El segon classificat va ser Carlos Vidal, i el tercer Eusebio Faus. La categoria femenina la va guanyar Estela Alhambra amb un temps de 00:42:23, Marta Carbó va ser la segona classificada i Maria Salmeron la tercera.

Quant als corredors locals, en categoria masculina Joan Sánchez va ser el primer classificat (el 19 en la general), José Ubeda va quedar segon i Óscar Mompó tercer. En categoria femenina, Maria Boluda va ser la primera classificada, Anna Vidal la segona i Lucia Gómez la tercera.