Reunió telemàtica entre el Regidor d’Educació de L’Olleria i la comunitat educativa de l’Escoleta Infantil Municipal

Reunió telemàtica entre el Regidor d’Educació de L’Olleria i la comunitat educativa de l’Escoleta Infantil Municipal

Aquesta setmana va tenir lloc una reunió telemàtica entre el Regidor d’Educació de l’Ajuntament de L’Olleria, la Directora i les educadores de l’Escoleta infantil municipal i tres representants de l’AMPA.

Aquest encontre virtual ha sigut una presa de contacte on s’ha valorat la situació actual que estem travessant a causa de la crisi sanitària produïda per la Covid-19 i del futur incert que ens espera mentre no li guanyem la guerra a la malaltia.

Les educadores van deixar constància que troben molt a faltar el somriure dels xiquets i xiquetes de L’Olleria i que treballaran de valent per adequar l’Escoleta de la manera que el Govern i la Generalitat ho indiquen per tornar a la normalitat el més prompte que es puga i amb màxima seguretat. Ja s’han pres mesures de neteja i desinfecció d’aquest espai municipal perquè estiga preparada per a acollir als més menuts quan siga possible.

EL Regidor d’Educació ha volgut “donar les gràcies a tot l’equip que forma l’Escoleta Municipal de L’Olleria pel gran treball que estan realitzant des de les seues cases”. A més, el regidor ha afirmat que les aules de l’Escoleta es troben preparades per a poder tornar a acollir als menuts i menudes, quan així ho dictamine el Govern o per a programar el curs, que esperem que s’inicie en setembre”.

El procés de matriculació a l’Escoleta Infantil Municipal de L’Olleria encara no està obert, seguirà les dates establertes per la Generalitat, encara que més endavant s’informarà de la forma d’inscripció.

Seguim sent responsables i junts eixirem d’aquesta.

Tot eixirà bé!

WhatsApp Image 2020-05-10 at 11.46.25