Reunions via telemàtica entre el Regidor d’Esports i els Coordinadors de les Escoles Esportives Municipals de L’Olleria

Reunions via telemàtica entre el Regidor d’Esports i els Coordinadors de les Escoles Esportives Municipals de L’Olleria

A pesar que la situació actual causada per la pandèmia mundial de la Covid-19 ens ha obligat al tancament d’instal·lacions esportives i suspensió d’activitats, el nostre treball no ha cessat. Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de L’Olleria seguim en contacte amb els Coordinadors de les diferents Escoles Esportives Municipals de bàsquet, futbol, futbol sala, taekwondo i gimnàstica rítmica amb la finalitat d’estar preparats.

Ahir dimarts 5 de maig va tenir lloc una reunió telemàtica, en la qual van participar també alguns dels monitors esportius de la localitat i en la que es va valorar la situació esportiva municipal actual i la possibilitat d’apertura de les instal·lacions esportives quan el Govern així o dictamine.

En aquest encontre telemàtic es va instar als coordinadors i monitors a què estiguen preparats per a quan el Govern permeta realitzar aquestes activitats i que pensen en la possibilitat de reinventar-se en el cas en què sols es permeta realitzar entrenaments individualitzats i amb les mesures higièniques pertinents.

Pel que fa als conserges i el nostre personal de manteniment estan actuant des del primer moment en la millora de la totalitat de les instal·lacions, netejant, desinfectant, realitzant labors de jardineria, manteniment de camps i labors de pintura per a poder tenir mantenir-les en bon estat, perquè quan arribat l’esperat moment de l’obertura, ens les trobem en el millor estat possible.

El Regidor d’Esports ha afirmat que “des de l’Ajuntament volem tornar el més prompte possible el que aquesta pandèmia ha furtat als nostres xiquets i xiquetes així que treballarem intensament per poder readaptar-se a la situació i que els menuts puguen gaudir del que més els agrada, tan prompte com el Govern ens ho permeta”.

WhatsApp Image 2020-05-05 at 13.24.33