Trofeu Fira de l’Olleria de la categoria querubí de futbol sala

Trofeu Fira de l’Olleria de la categoria querubí de futbol sala

Un any més s’ha celebrat el tradicional Trofeu Fira de l’Olleria, el torneig triangular de futbol sala de la categoria querubí al qual aquest any es va convidar als equips dels col·legis d’Ontinyent Martínez Valls i Santa Maria.

En el primer partit, l’equip de l’Olleria va sorprendre en el començament a l’equip de Martínez Valls aconseguint un avantatge de tres gols, quedant el resultat final de 4-0. El segon partit, el que van jugar entre els equips d’Ontinyent, va acabar la primera part 2-0 a favor del Santa Maria, en la segona meitat el Martínez Valls va aconseguir posar-se 2 a 1 gràcies a un gran treball, però en la recta final l’equip de Santa Maria va acabar guanyant per 8 a 1.

Quedava per al final un emocionant partit després del que s’havia vist en els dos anteriors. Un partit molt intens en el que els xiquets dels dos equips no van parar de córrer i de lluitar pel baló, on es van poder vore jugades individuals i col.lectives que van fer gaudir al públic assistent. L’equip de l’Olleria va començar a avançar-se per dos gols a zero, i la constància de l’equip d’Ontinyent va permetre que s’arribara al final de la primera part amb un resultat de 2 a 1. La segona part va ser molt igualada i l’equip de Santa Maria va aconseguir l’empat a dos, resultat que seria definitiu tot i els últims esforços de l’equip local per desfer l’empat, resultat que va beneficiar al Santa Maria per la diferència de gols.

Classificació final:

  1. Santa Maria
  2. L’Olleria
  3. Martínez Valls