Un total de 24 empresaris o emprenedors s’han beneficiat del programa R-activa 2019 de l’Ajuntament de l’Olleria

Un total de 24 empresaris o emprenedors s’han beneficiat del programa R-activa 2019 de l’Ajuntament de l’Olleria

L’Ajuntament de l’Olleria va llençar fa uns mesos una nova edició del Pla R-Activa destinat a empreses i nous emprenedors, per a la promoció i creació de negocis. Un total de 24 empreses, empresaris i emprenedors s’han beneficiat d’aquestes ajudes que han ascendit a un total de 13.982,50 euros.

Com en edicions anteriors, el Pla comptava amb tres programes diferents: Emplea, Emprén i Innova.

El programa Emplea que és el destinat a ajudar a crear nous llocs de treball, s’ha atorgat a un total de 13 empreses, amb una inversió total de 7.882,50 euros.

Quant al programa Emprén, estava pensat per a les persones físiques i jurídiques que havien creat o volien crear una nova empresa a l’Olleria i que han sigut un total de 6.

Pel que fa al programa Innova, aquest buscava donar suport a la innovació, modernització i millora de les empreses de l’Olleria, sent un total de 5 les empreses que s’han beneficiat d’aquestes ajudes.

El Regidor de promoció econòmica, Rubén Morrió ha afirmat que “des de l’Ajuntament de l’Olleria és continuarà treballant per fomentar l’emprenedoria i per ajudar a les xicotetes i grans empreses del municipi amb la finalitat de crear més llocs de treball i millorar les condicions dels ja existents”.

REACTIVA